VARHAISJAKAJA HAAPAJÄRVEN ALUEELLE

Painaminen ja jakelut –liiketoiminta-alue toimii valtakunnallisesti. Painotehtaat Kajaanissa ja Kokkolassa sekä jakeluorganisaatiot muodostavat liiketoiminnan ytimen. Painopalveluissa kilpailuetuja ovat tuotteiden ekologisuus ja laatu, hyvä asiakaspalvelu sekä nopeudestaan tunnettu organisaatio. Jakeluorganisaatioiden kattavat ja joustavat logistiikkaverkostot palvelevat myös konsernin ulkopuolisia asiakkaita jakelutuotteiden valikoiman ja kumppanuuksien laajentuessa.  


Etsimme varhaisjakeluun osa-aikaiseen työsuhteeseen

JAKAJIA AUTOPIIRILLE HAAPAJÄRVELLE


Varhaisjakelussa jaetaan sanomalehtien lisäksi mm. aikakausilehtiä ja kirjeitä. Tehtävässä onnistuminen edellyttää huolellista ja itsenäistä otetta. 


Odotamme, että sinulla tulee olla myös kykyä sopeutua aikaiseen työaikaan, sillä työvuoro alkaa jo klo 4:15. Päiväsaikaan tämä työ mahdollistaa vapaata ja sopii siksi hyvin myös lisäansioiksi opiskelijalle, eläkeläiselle tai vaikka perhevapaata viettävälle.

Jakelu tehdään omalla autolla, joten tarvitset ajokortin ja kulkuneuvon.


Tarjoamme haasteellisen ja mielenkiintoisen työn konsernissa, jossa jokainen saa olla oma itsensä! Jakajat ovat merkityksellinen osa koko tuotantoprosessia huolehtimalla, että asiakas saa aloittaa aamunsa uunituoreen lehden kera.

Älä huoli, jos et tunne paikkakuntaa. Me perehdytämme aina tehtäviin.

Maksamme työstä työehtosopimuksen mukaista palkkaa ja tarjoamme ison konsernin henkilöstöetuja. Hyvän lisän tuovat myös verottajan mukaiset kilometrikorvaukset oman auton käytöstä.


Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi osoitteessa https://hillagroup.fi/avoimet-tyopaikat/ mutta lähetä hakemuksesi pian, koska paikka täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Jäikö jokin mietityttämään? Lisätietoja jakelun esihenkilöltä Niko Saurennolta p.  050 468 8218 tai niko.saurento@hillagroup.fi

Hakuaika alkaa: 05.09.2022 11:00Hakuaika päättyy: 31.12.2022 23:59

Jaa ilmoitus